Het is zomer!

07-07-15 / Terry de Graaff

Het is overduidelijk: De zomer is officieel begonnen! Nu alweer ruim twee weken geleden. Helaas zag het er eerst nog niet heel rooskleurig uit: regen, kou en harde wind. Iedereen vroeg zich af “Noemen we dit zomer? Wordt het überhaupt nog zonnig? Kunnen we nog naar het strand dit jaar? Krijgen we nog wat mooie dagen?” Ik moet heel eerlijk bekennen, ik dacht van niet!

Nu neem ik die woorden heel graag terug. Vorige week kwam dan eindelijk het zonnetje tevoorschijn! Met temperaturen rond de 30 graden was het volop zomer in Nederland. Waar we eerst allemaal liepen te klagen dat het te koud was, was het vorige week misschien zelfs wel een klein beetje te warm. Maar ondanks de hitte, hebben we er volop van genoten. Iedereen haalde zijn of haar zomerse outfits tevoorschijn, de zonnebrillen, zwembroeken en bikini’s kwamen uit de kast, de Nederlandse stranden lagen vol en op alle terrasjes liep het storm.
Naast alle levensgenieters waren er natuurlijk ook mensen die gewoon moesten werken, zo hebben we bij Solid Professionals ook lekker doorgewerkt. Want ja, de aanvragen bleven binnen stromen en de vacatures moesten vervuld worden. Helemaal geen probleem zou je denken! Met een behaaglijke werkplek is er niks aan de hand.

Waar we aan het begin van de warmte nog veel hadden aan onze airco, leek deze steeds minder productief te worden. Had hij soms ook last van de warmte? Over naar plan B: veel water drinken, niet denken aan de warmte en hopen dat het snel weer afkoelt. Eerst te koud, nu te warm: Wij Nederlanders zijn nooit tevreden!

Inmiddels is de temperatuur weer flink gedaald, en is het typische Nederlandse regenachtige klimaat weer volop bezig. Gadver, wat een regen. Dan toch maar weer terug naar de 30 graden?

Terry de Graaff
Junior Recruitment Consultant Solid Professionals*
(*Hermes | Recruitment is onderdeel van  Solid Professionals Groep)

Deel:

Terug naar blogs