Trainingsprogramma jaar 2

In het tweede jaar als Young Professional bij Hermes | Partners neem je ook deel aan verschillende trainingsavonden en sessies. Wederom bij ons op kantoor in Utrecht.

De volgende onderwerpen komen tijdens het tweede jaar van het trainingsprogramma aan bod:

ONDERWERPTOELICHTING
MBTI – IInleiding in Myers-Briggs type indicator (MBTI), afname van MBTI test en bespreking van resultaten.
Boekbespreking – IWe behandelen in de groep klassiekers en hypes uit de management- literatuur. De sessie wordt door de Young Professionals zelf verzorgd.
Intervisie – IAlle Young Professionals delen hun persoonlijke ervaringen op de werkvloer met elkaar. Reflectie met gelijkgestemden helpt je verder in je persoonlijke ontwikkeling.
Persoonlijk Leiderschap – IMet behulp van diverse theorieën als de Transitiecirkel, levenslijn, faal- en succesmomenten gaan we diep in op je persoonlijke talenten, overtuigingen en blokkades.
Vitaliteit – IVoortzetting van het programma uit jaar 1, aangevuld met persoonlijk vitaliteitsadvies.
MBTI – IIDiverse casussen, rollenspellen. Verdere verdieping van MBTI gedachtengoed. Herkenning van MBTI types helpt je mensen op de meest effectieve manier te benaderen.
Boekbespreking – IIWe behandelen in de groep klassiekers en hypes uit de managementliteratuur. De sessie wordt door de Young Professionals zelf verzorgd.
Intervisie – IIAlle Young Professionals delen hun persoonlijke ervaringen op de werkvloer met elkaar. Reflectie met gelijkgestemden helpt je verder in je persoonlijke ontwikkeling.
Persoonlijk Leiderschap – IIMet behulp van diverse theorieën als de Transitiecirkel, levenslijn, faal- en succesmomenten gaan we diep in op je persoonlijke talenten, overtuigingen en blokkades.
Vitaliteit – IIVoortzetting van het programma uit jaar 1, aangevuld met persoonlijk vitaliteitsadvies.

De projecten van het Traineeship Business & IT

Terug naar trainingsprogramma jaar 1
Terug naar trainings- en opleidingsprogramma