Trainingsprogramma jaar 2

In het trainingsprogramma jaar 2 ga je als young professional bij Hermes | Partners verder aan de slag met jouw Personal Leadership. We willen je nog meer uit je comfort zone halen en ervoor zorgen dat je een ‘next step’ kan zetten in je carrière.

Bekijk de projecten van onze trainees

Onderwerpen van het trainingsprogramma jaar 2

Na de basis in jaar 1, gaan we in het trainingsprogramma jaar 2 dieper in op de materie van persoonlijk leiderschap. We hebben een selectie gemaakt van trainingen en tools die ervoor zorgen dat jij je verder kan ontwikkelen tot een stevige gesprekspartner en volwaardige professional.

OnderwerpToelichting
Persoonlijk Leiderschap IVeiligheid(‘’Secure’’). Intro & kennismaking, Ijsberg van McCelland, Ontdekken, verkennen en delen van eigen ervaringen van veiligheid, Sociaal, Constructionisme en verkenning eigen Comfortzone .
IntervisieYoung Professionals delen hun persoonlijke ervaringen op de werkvloer met elkaar. Reflectie met gelijkgestemden helpt je verder in je persoonlijke ontwikkeling.
MBTI – the next step Diverse casussen, rollenspellen. Verdere verdieping van MBTI gedachtengoed. Herkenning van MBTI types helpt je mensen op de meest effectieve manier te benaderen.
Persoonlijk leiderschap IIkwetsbaarheid (base). Kennismaking met het 5G-schema (gebeurtenis, gedachte, gevoel, gedrag, gevolg), bewustwording van eigen rol (speler of toeschouwer), de dramadriehoek en de winnaarsdriehoek en halo- en horn-effect.

Facultatieve trainingen trainingsjaar 2

Naast de verplichte trainingen krijg je regelmatig uitnodigingen voor facultatieve trainingen.

Online Academy

Ook tijdens trainingsjaar 2 van het Traineeship Business & IT krijg je onbeperkt toegang tot onze Online Academy – een online leerportaal. Hier volg je trainingen en webinars die aansluiten bij jouw ontwikkeling. Zoals Big Data, Fintech, Programmeren met Java, JavaScript, Python en C#. Machine Learning en alles wat je wilt weten over Artificial Intelligence. Maar ook Agile, SCRUM,  Lean Six Sigma en Algemeen Opleiding Bank/Verzekeringsbedrijf.

Inhoudelijke opleidingen

Als er naast het aanbod van trainingsjaar 2 en de Online Academy nog aanvullende kennis nodig is, bekijk je samen met je talentmanager naar een opleiding op maat.  

Overzicht van het Traineeship Business & IT

Terug naar trainingsprogramma jaar 1