Talentmanagers Young Professional Programma

Als je kiest voor een IT Traineeship via Hermes | Partners, dan kom je terecht in ons Young Professional Programma. Dat betekent een nieuwe organisatie en nieuwe werkomgeving, veel nieuwe gezichten en andere verantwoordelijkheden. Kortom; een nieuwe uitdaging in je carrière!

Ondanks dat het heel erg leuk is, brengt dit ook een bepaalde spanning met zich mee. Want hoe vind je je weg in een nieuwe organisatie, wat wordt er van je verwacht en hoe ga je om met weerstand? Met al deze vragen helpt een van onze talentmanagers je!

Maandelijkse contactmomenten met je talentmanager

Meerdere onderwerpen komen aan bod tijdens het maandelijkse persoonlijke contactmoment met je coach.

  • Je project: In het begin ligt de nadruk op je werk goed doen. Professioneel werken, je taken eigen maken en goed de voortgang rapporteren
  • Persoonlijke ontwikkeling: Al snel maak je gezamenlijk een persoonlijk ontwikkelplan. Wat wil je leren inhoudelijk en op het gebied van vaardigheden?
  • De omgeving: Na het goed eigen maken van je werkzaamheden, kan je verder kijken. Hoe creëer je meerwaarde voor je team, je klanten en andere stakeholders
  • De mens achter de Young Professional: Tijdens het traject besteden we ook aandacht aan wie je bent als persoon. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we beter je ontwikkeling begeleiden
  • De landing bij je opdrachtgever: Aan het einde van het programma gaan we steeds meer aandacht besteden aan je toekomst bij de opdrachtgever. Welke functie ambieer je en hoe gaan we hier samen naar toe werken
  • Evaluatie & Monitoring: Na afloop voeren we een evaluatiegesprek. Jij kunt ons tips mee geven, maar wij jou ook. Ook na afloop van het traject houden we periodiek contact.

Persoonlijke begeleiding en coaching tijdens je IT-Traineeship bij Hermes | Partners

“Mijn naam is Linda van Oostveen en als Talentmanager bij Hermes | Partners ga ik met jou in gesprek over persoonlijke ontwikkelvraagstukken. Door goed te luisteren, te spiegelen en vragen te stellen laat ik jou nadenken over jezelf. De onderwerpen kunnen zeer uiteenlopend zijn. Thema’s als balans, verwachtingsmanagement, resultaten behalen, keuzes maken komen aan de orde in deze gesprekken. Maar de regie ligt bij jou!
M
aandelijks gaan we met elkaar in gesprek om jouw sterke punten te versterken en je uitdagingen te bespreken die je aan wilt gaan. Je kunt hierbij denken aan ontwikkeling van specifieke vaardigheden, maar ook trainingen die je vakinhoudelijk een stap vooruit gaan helpen. Aanvullende opleidingen die passen naast het uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma. Coaching met concreet resultaat! Tot snel?”

E-mail: Linda van Oostveen 
T: 030 711 5778


Bekijk ons programma