Talentmanagers Young Professional Programma

Als je kiest voor een IT-Traineeship via Hermes | Partners, dan kom je terecht in ons Young Professional Programma. Dat betekent een nieuwe organisatie en nieuwe werkomgeving, veel nieuwe gezichten en andere verantwoordelijkheden. Kortom; een nieuwe uitdaging in je carrière!

Ondanks dat het heel erg leuk is, brengt dit ook een bepaalde spanning met zich mee. Want hoe vind je je weg in een nieuwe organisatie, wat wordt er van je verwacht en hoe ga je om met weerstand? Met al deze vragen helpt een van onze talentmanagers je!

Maandelijkse contactmomenten met je talentmanager

Meerdere onderwerpen komen aan bod tijdens het maandelijkse persoonlijke contactmoment met je coach.

  • Je project: In het begin ligt de nadruk op je werk goed doen. Professioneel werken, je taken eigen maken en goed de voortgang rapporteren
  • Persoonlijke ontwikkeling: Al snel maak je gezamenlijk een persoonlijk ontwikkelplan. Wat wil je leren inhoudelijk en op het gebied van vaardigheden?
  • De omgeving: Na het goed eigen maken van je werkzaamheden, kan je verder kijken. Hoe creëer je meerwaarde voor je team, je klanten en andere stakeholders
  • De mens achter de young professional: Tijdens het traject besteden we ook aandacht aan wie je bent als persoon. Zo leren we elkaar kennen en kunnen we beter je ontwikkeling begeleiden
  • De landing bij je opdrachtgever: Aan het einde van het programma gaan we steeds meer aandacht besteden aan je toekomst bij de opdrachtgever. Welke functie ambieer je en hoe gaan we hier samen naar toe werken
  • Evaluatie & Monitoring: Na afloop voeren we een evaluatiegesprek. Jij kunt ons tips mee geven, maar wij jou ook. Ook na afloop van het traject houden we periodiek contact.

Persoonlijke begeleiding en coaching tijdens je IT-Traineeship bij Hermes | Partners

Lieke-Galema-Talentmanager-Business-ITHi, mijn naam is Lieke Galema en wie weet word ik wel jouw talentmanager! We zullen aandacht besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit is natuurlijk een hele brede term. Daarom starten we met het helder krijgen van jouw doel. Door dit voor jezelf te formuleren, kun je jouw eigen ontwikkeling zowel op soft skills als op de inhoud van je werk blijven koppelen aan dit doel. Maandelijks kom ik bij je langs om je hierbij te helpen. Dit doe ik door vragen te stellen en je uit te dagen om net een beetje verder te denken. Naast ons interne trainingsprogramma gaan we samen kijken hoe je jouw persoonlijk opleidingsbudget zo goed mogelijk kunt besteden. Daarnaast zie je me ook tijdens trainingsavonden, hier verzorg ik de trainingen MBTI en The stage is yours. 

E-mail: Lieke Galema
T: 030 711 5778


Kathelijn-Loos-talentmanager-Hermes-PartnersMijn naam is Kathelijn Loos en ik ben Talentmanager bij Hermes Partners. Gedurende de periode dat je in dienst bent bij ons, coach en begeleid ik je zodat jij je optimaal kan ontwikkelen. We gaan maandelijkse met elkaar in gesprek om jouw uitdagingen, valkuilen en ambities te bespreken. Verwacht van mij geen ‘zweverige’ coaching, maar praktische tips en handvatten. Daarnaast hoor ik graag wat je verder nog wilt leren. Geen vraag is te gek en geen uitdaging te groot. Jij bent in de lead! Je kunt hierbij denken aan ontwikkeling van specifieke vaardigheden, maar ook trainingen die je vakinhoudelijk een stap vooruit gaan helpen naast het uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma.

E-mail: Kathelijn Loos
T: 030 711 5778


Bekijk ons trainingsprogramma