Talentmanager Young Professional Programma

Als je kiest voor een IT traineeship via Hermes | Partners, dan kom je terecht in ons Young Professional Programma. Dat betekent een nieuwe organisatie en nieuwe werkomgeving, veel nieuwe gezichten en andere verantwoordelijkheden. Kortom; een nieuwe uitdaging in je carrière!

Ondanks dat het heel erg leuk is, brengt dit ook een bepaalde spanning met zich mee. Want hoe vind je je weg in een nieuwe organisatie, wat wordt er van je verwacht en hoe ga je om met weerstand? Met al deze vragen helpt de talentmanager je!

Persoonlijke begeleiding en coaching tijdens je IT-Traineeship

Mireille Hulzebos - Recruitment Consultant & Talentmanager Hermes | Partners“Ik ben Mireille Hulzebos en ik ben Talentmanager Young Professional Programma bij Hermes | Partners. In de twee jaar dat jij bij ons in dienst bent, zullen wij elkaar regelmatig spreken. Tijdens deze maandelijkse gesprekken gaan we samen uitzoeken waar jouw kracht ligt, hoe jij je kunt onderscheiden en wat jouw toegevoegde waarde is in het team. Tijdens deze reis waarin je zult landen in je nieuwe omgeving en vervolgens je rugzak zult vullen met alle ervaring die je opdoet, werken wij samen aan de ontwikkeling van jouw persoonlijke en inhoudelijke vaardigheden.

Hoewel ik genoeg ideeën heb, ben ik vooral benieuwd naar de dingen die jij wilt leren en ontwikkelen. Jij bepaalt de richting! Dit kan zowel op inhoudelijk vlak als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zijn, naast het standaard opleidings- en trainingsprogramma dat we aanbieden.

Ik hoop je snel te ontmoeten! En bij vragen, je weet me te vinden!”

M: mireille@hermespartners.nl
T: 030 711 5778