Talentmanager Young Professional Programma

Als je kiest voor een IT Traineeship via Hermes | Partners, dan kom je terecht in ons Young Professional Programma. Dat betekent een nieuwe organisatie en nieuwe werkomgeving, veel nieuwe gezichten en andere verantwoordelijkheden. Kortom; een nieuwe uitdaging in je carrière!

Ondanks dat het heel erg leuk is, brengt dit ook een bepaalde spanning met zich mee. Want hoe vind je je weg in een nieuwe organisatie, wat wordt er van je verwacht en hoe ga je om met weerstand? Met al deze vragen helpt de talentmanager je!


Persoonlijke begeleiding en coaching tijdens je IT-Traineeship bij Hermes | Partners

“Mijn naam is Linda van Oostveen en als Talentmanager bij Hermes | Partners ga ik met jou in gesprek over persoonlijke ontwikkelvraagstukken. Door goed te luisteren, te spiegelen en vragen te stellen laat ik jou nadenken over jezelf. De onderwerpen kunnen zeer uiteenlopend zijn. Thema’s als balans, verwachtingsmanagement, resultaten behalen, keuzes maken komen aan de orde in deze gesprekken. Maar de regie ligt bij jou!
M
aandelijks gaan we met elkaar in gesprek om jouw sterke punten te versterken en je uitdagingen te bespreken die je aan wilt gaan. Je kunt hierbij denken aan ontwikkeling van specifieke vaardigheden, maar ook trainingen die je vakinhoudelijk een stap vooruit gaan helpen. Aanvullende opleidingen die passen naast het uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma. Coaching met concreet resultaat! Tot snel?”


Het trainings- en opleidingsprogramma hier


M: lindavanoostveen@solidprofessionals.nl
T: 030 711 5778