Projecten Traineeship Business & IT

Ben je nieuwsgierig waar de jonge talenten van Hermes | Partners tijdens hun Traineeship Business & IT terecht komen? Bekijk de verschillende projecten van onze professionals die momenteel werkzaam zijn bij o.a. ING.


Bekijk welke functie Micha Kemeling heeft in zijn IT-Traineeship

Micha Kemeling is sinds april 2017 werkzaam via Hermes | Partners bij ING als Junior DevOps Engineer in het BOTS (Back Office Trader System) team op de afdeling Wholesale Banking. Hij houdt zich voornamelijk bezig met Development en Operations. “Het werk beslaat een groot deel van de facetten binnen de IT; de ene sprint zit ik wat shell-scripts te tikken, de sprint erna ben ik een nieuwe interface aan het opzetten met een ander team en weer een sprint later ben ik met een system architect onze IT architectuur aan het bespreken.” Bekijk wat Micha vind van zijn project tijdens zijn Traineeship IT bij Hermes | Partners in


Het project van Thodoris Bais

Thodoris Bais volgt het Young Professional Programma van Hermes | Partners en is werkzaam als Java Developer in de Market Risk Management (MRM) sector van ING. Hier werkt hij aan een Risk Reporting applicatie. Deze applicatie ontvangt data van verschillende systemen, die vervolgens wordt opgesplitst voor analyse. Hiervoor gebruiken ze de software van de derde partij, genaamd “ActivePivot”. Lees de review van het Traineeship Business-IT van Thodoris.


Kevin McClintock over zijn werkzaamheden bij de opdrachtgever

Kevin McClintock is sinds augustus 2016 werkzaam via Hermes | Partners bij ING als Junior Development Engineer. Hier werkt hij voornamelijk met de programmeertalen Java en SQL. Lees hier het volledige verhaal van Kevin.


De opdracht van Carlin Verweijen bij ABN AMRO

Carlin Verweijen volgt een Traineeship binnen het Young Professional Programma van Hermes | Partners. Ze is werkzaam bij ABN AMRO. Binnen ABN AMRO werkt ze als IT Developer Engineer. Lees hier meer over de opdracht van Carlin. 

Lees hier de reviews van andere Young Professionals