Projecten

Ben je nieuwsgierig waar de jonge talenten van Hermes | Partners tijdens hun tweejarige Young Professional Programma terecht komen? Lees hieronder dan over de projecten van professionals die momenteel werkzaam zijn bij o.a. ING.

Het project van Micha Kemeling:

Micha Kemeling is sinds april 2017 werkzaam via Hermes | Partners bij ING als Junior DevOps Engineer in het BOTS (Back Office Trader System) team op de afdeling Wholesale Banking. Hij houdt zich voornamelijk bezig met Development en Operations. “Het werk beslaat een groot deel van de facetten binnen de IT; de ene sprint zit ik wat shell-scripts te tikken, de sprint erna ben ik een nieuwe interface aan het opzetten met een ander team en weer een sprint later ben ik met een system architect onze IT architectuur aan het bespreken.” Lees hier het volledige verhaal van Micha.

Het project van Thodoris Bais:

Thodoris Bais volgt het Young Professional Programma van Hermes | Partners en is werkzaam als Java Developer in de Market Risk Management (MRM) sector van ING. Hier werkt hij aan een Risk Reporting applicatie. Deze applicatie ontvangt data van verschillende systemen, die vervolgens wordt opgesplitst voor analyse. Hiervoor gebruiken ze de software van de derde partij, genaamd “ActivePivot”. Lees hier het volledige verhaal van Thodoris.

Het project van Kevin McClintock:

Kevin McClintock is sinds augustus 2016 werkzaam via Hermes | Partners bij ING als Junior Development Engineer. Hier werkt hij voornamelijk met de programmeertalen Java en SQL. Lees hier het volledige verhaal van Kevin.