Traineeship Business-IT

In het Traineeship Business-IT ben je als Trainee IT onderdeel van ons Young Professional Programma. Werken en tegelijkertijd nog even doorleren. Dé start van een interessante reis! Je vult zelf je “rugzak voor vertrek”. Wij helpen je graag met het aanvullen van die rugzak.

IT’s your journey!

In het een- of tweejarig Traineeship Business & IT ga je aan de slag bij een van de opdrachtgevers uit ons netwerk in de financiële dienstverlening. Je vervult bijvoorbeeld een van onderstaande functies:

  • JAVA Developer Engineer
  • Operations Engineer
  • Business-Data Analist
  • Business Information Manager
  • Junior Financial Application Manager

Waar jij start met het Traineeship Business-IT?

De eerste 12 of 24 maanden treed je in dienst bij Hermes | Partners: een jonge en ambitieuze organisatie in Utrecht. Gedurende deze maanden werk je bij een van onze opdrachtgevers, wat voornamelijk banken en verzekeraars zijn. Wat betekent dit concreet?

  • Solliciteer op de vacature Frontoffice Webapplicaties Tester bij Hermes PartnersPersoonlijke en intensieve begeleiding door een Talentmanager van Hermes | Partners. Tijdens de maandelijkse coachingsgesprekken bespreek je onder andere je project en persoonlijke ontwikkeling
  • Uitgebreid opleidingsprogramma. Gericht op kennis, persoonlijke vaardigheden & ontwikkeling, aansluitend bij jouw vakgebied
  • Begeleiding bij een persoonlijk vitaliteitsprogramma. Bijvoorbeeld persoonlijke sport- en dieetwensen en de mogelijkheid om deel te nemen aan hardloopclinics en wekelijkse bootcampsessies

Aan het einde van het IT traineeship heb je een mooie vervolgstap in het vooruitzicht; indiensttreding bij de opdrachtgever!

We gaan samen in gesprek om erachter te komen welke organisatie en welke opdracht het beste bij je past. Daar start de zoektocht naar de beste vacature of opdracht voor jou.

Benieuwd welke IT vacatures we hebben?

it-traineeOpleidingsprogramma van het traineeship

Het opleidingsprogramma wat je als Trainee IT volgt is erg divers. Een deel van de trainingen is gericht op je inhoudelijke ontwikkeling, waarbij je bijvoorbeeld kunt denken aan NIBE (bank-, effecten-, of verzekeringsbedrijf) en trainingen op het gebied van projectmanagement, specifieke programmeertalen en scrum/agile.

Daarnaast komt ook je persoonlijke ontwikkeling aan bod. Zo word je bijvoorbeeld getraind in het omgaan met weerstand, het geven van feedback en het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Lees meer over ons opleidingsprogramma van jaar 1 en jaar 2.

Benieuwd naar ervaringen over het traineeship Business & IT?

Bekijk ervaringen

traineeship recruiter Stijn Maier“Ik vertel je graag welke mogelijkheden er zijn bij Hermes | Partners, bel me gerust eens voor een kop koffie!”
Stijn Maier

T: 030 – 711 57 78
E: stijn@hermespartners.nl