Traineeship Business-IT

In het Traineeship Business-IT ben je als Trainee IT onderdeel van ons Young Professional Programma. Werken en tegelijkertijd nog even doorleren. Dé start van een interessante reis! Je vult zelf je rugzak voor vertrek. Wij helpen je graag met het “aanvullen van die rugzak”. Je bepaalt zelf wat je er in stopt!

Traineeship Business-IT – It’s your journey!

In het tweejarig Traineeship vervul je één van de volgende functies bij één van de opdrachtgevers uit ons netwerk:

Waar begint jouw journey bij Hermes |Partners?

De eerste 24 maanden treed je in dienst bij Hermes | Partners, een jonge en ambitieuze organisatie in Utrecht. Gedurende deze maanden werk je bij één van onze opdrachtgevers, wat voornamelijk banken en verzekeraars zijn. Wat betekent dit concreet?

  • Persoonlijke en intensieve begeleiding door een Talentmanager vanuit Hermes | Partners. Tijdens de maandelijkse coachingsgesprekken bespreek je onder andere je project en persoonlijke ontwikkeling
  • Uitgebreid tweejarig opleidingsprogramma, gericht op kennis, persoonlijke vaardigheden & ontwikkeling, aansluitend bij jouw vakgebied
  • Begeleiding bij een persoonlijk vitaliteitsprogramma: persoonlijke sport- en dieetwensen en de mogelijkheid om deel te nemen aan hardloopclinics en bootcampsessies
  • Aan het einde van het IT traineeship heb je al een mooie vervolgstap in het vooruitzicht; indiensttreding bij de opdrachtgever!

Voorafgaand aan de zoektocht naar de beste vacature of opdracht voor jou, gaan we samen in gesprek om erachter te komen welke organisatie en welke opdracht het beste bij je past. Benieuwd welke vacatures we allemaal hebben?

Opleidingsprogramma Traineeship Business-IT:

Het opleidingsprogramma wat je als Trainee volgt is erg divers. Een deel van de trainingen is gericht op je inhoudelijke ontwikkeling, waarbij je bijvoorbeeld kunt denken aan NIBE (bank-, effecten-, of verzekeringsbedrijf) en trainingen op het gebied van projectmanagement, specifieke programmeertalen en scrum/agile. Daarnaast komt ook je persoonlijke ontwikkeling aan bod. Zo wordt je bijvoorbeeld getraind in het omgaan met weerstand, het geven van feedback en het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Lees meer over het opleidingsprogramma van jaar 1 en jaar 2.

Bekijk ervaringen van huidige Young Professionals om te zien hoe zij ons programma ervaren!

Mireille Hulzebos - Recruitment Consultant & Talentmanager Hermes | Partners vertelt je alles over het Traineeship Business-IT“Ik vertel je graag welke mogelijkheden er zijn bij Hermes | Partners, bel me gerust eens voor een kop koffie!”
Mireille Hulzebos 
T: 030 – 711 57 78
M: 06 – 10 91 83 47
E: mireille@hermespartners.nl