Terugkijken op een geslaagde Inhousedag

09-01-19 / Stijn Maier

Op donderdag 29 november 2018 was onze eerste, zelf georganiseerde, inhousedag van Hermes | Partners. Samen met mijn collega’s Rosa, Esther & Rens ben ik druk bezig geweest met de promotie en voorbereidingen. We kijken terug op een super geslaagde dag! Allereerst trapten we de dag af met een ontvangst en een kop koffie. Vervolgens verwelkomde Hans van Doesburg alle deelnemers met een praatje over het ontstaan van Hermes | Partners en besprak hij de mogelijkheden die wij hebben voor IT-professionals. Met een divers publiek was er voor iedereen wat interessants. In de zaal zaten zowel bachelor studenten van o.a. Informatica & Software Engineering als masterstudenten van o.a. Business Information Management, Data Science en Computer Science. Nadat Hans het welkomstwoord had gegeven, gaven IT-consultants Jelle & Viviënne (Consultants) een presentatie over hoe wij Artificial Intelligence willen inzetten bij onze klanten. We hebben veel positieve reacties gekregen op deze presentatie. Hierna was het tijd voor wat interactiefs; De IT-Game.

IT-Game

Tijdens de IT-Game konden deelnemers ervaren hoe het is om onderdeel te zijn van het Management Team van een bank en moesten ze de besluitvorming op het gebied van IT verzorgen. Hierna volgde een korte pauze en kwam Gertjan Eijkemans (IT Engineering Lead), van ABN AMRO, aan het woord. Gertjan vertelde onder andere over hoe zij omgaan met de diverse ontwikkelingen op IT gebied. Daarna sloten we de dag af met speeddatesessies en een gezellige borrel in de bar op zolder. Hier konden de deelnemers kort kennis maken met IT-consultants, recruiters en andere collega’s van kantoor.

En nu?

Inhousedag-Hermes-Partners-GeslaagdNa afloop hebben we met een aantal deelnemers, die binnenkort afstuderen, een vervolg afspraak ingepland om de mogelijkheden die wij voor hen hebben te bekijken. Met de nog studerende deelnemers zullen we het contact warm houden en helpen we ze straks graag met hun zoektocht naar de ideale baan. Daarnaast hebben we van velen gehoord dat ze zichzelf in de toekomst wel als IT-consultant of young professional bij ons zien werken. Kortom, het was een super geslaagde dag waar we ontzettend veel positieve reacties op hebben gekregen!

Iedereen ontzettend bedankt voor jullie komst en op naar de volgende inhousedag van Hermes | Partners!

Groetjes Stijn

Deel:

Terug naar blogs