Hermes | Partners Referral Programma

In het referral programma van Hermes | Partners is jouw netwerk geld waard!

Niet alleen ons eigen netwerk is belangrijk, maar ook dat van jou! Weet jij binnen jouw netwerk iemand die de ideale kandidaat is voor één van onze vacatures of projecten? Of draag jij die lead aan die tot een project leidt? Dan willen we je daar graag voor belonen met ons Referral Programma!

Het aandragen van een geschikte kandidaat (die ook daadwerkelijk bij één van onze opdrachtgevers aan de slag gaat) of een lead dat leidt tot een project, geeft jou recht op een referral bonus van € 1.000,- bruto.

Weten hoe het referral programma van Hermes | Partners werkt

Via het Referral programma kennismaken met Hermes Partners. Consultancy bureau op het gebied van Data en Development binnen Business & ITEr zijn twee opties om een ‘high potential’ aan ons voor te stellen:
1. Stuur ons per e-mail: naam, telefoonnummer, e-mailadres of CV van nieuwe kandidaten op het gebied van Data & Development.
2. Je kunt ook vanuit een vacature op onze website kiezen voor ‘e-mail deze vacature’ en deze zo doorsturen naar die persoon binnen jouw netwerk. Vraag hem/haar dan wel om bij de sollicitatie via de website in het opmerkingenveld jouw volledige naam te vermelden als referent, zodat we deze sollicitatie als referral registreren en jij dus recht hebt op een referral bonus.

Voorwaarden Referral Programma Hermes | Partners

De kandidaat of de lead mag nog niet bekend zijn in ons netwerk en/of database. Daarnaast zijn kantoormedewerkers van Hermes | Partners, met uitzondering van Young Professionals en projectmedewerkers, uitgesloten van deelname.

Je hebt recht op de vergoeding na het fulltime in dienst treden van de aangedragen kandidaat die zijn/haar proeftijd van 1 maand heeft doorstaan.

Help jouw netwerk aan een nieuwe baan via ons Referral Programma!

Neem hierover gerust contact op met onsKom kennismaken met Hermes Partners via ons referral programma via 030 –  711 5778 of contact@hermespartners.nl.

Nieuwsgierig of jij mensen in je omgeving kunt helpen aan een nieuwe baan? Bekijk ons vacature aanbod!