Inhousedag 29 november 2018

Ben je (net) afgestudeerd en op zoek naar een baan in de Business & IT? Weet je nog niet of een IT Traineeship iets voor je kan zijn? Of wil je eerste de mogelijkheden onderzoeken van detachering in IT als IT-consultant bijvoorbeeld?Inhousedag-Hermes-Partners

Kom dan op donderdag 29 november 2018 van 12.30 – 20.00 uur kennismaken met het team van Hermes | Partners tijdens onze Inhousedag. We ontvangen je graag op ons kantoor op de Maliebaan in Utrecht.

Meld je aan voor onze Inhousedag van 29 november!

Programma Hermes | Partners Inhousedag – 29 november 2018:

12.30 uur – 13.00 uur  –  Ontvangst
13.00 uur – 13.10 uur  –  Introductie Hans van Doesburg – Hermes | Partners
13.10 uur – 13.30 uur  –  IT-Consultants aan het woord
13.30 uur – 14.00 uur  –  Gastspreker – Gertjan Eijkemans van ABN AMRO
14.00 uur – 14.15 uur   –  Pauze
14.15 uur –  15.45 uur  –  IT Game
15.45 uur – 16.45 uur   –  Kennismaking Talentmanager / Speeddate sessies consultants en young professionals
17.00 uur – …….   uur  –  Borrel

Wat ga je doen tijdens onze Inhousedag!

Wil je horen wat wij jou te bieden hebben op het gebied van vacatures Business & IT in de financiële dienstverlening. Hoor je graag meer over de mogelijkheden als trainee IT of IT-consultant voor jou als young professional. Kom dan kennismaken op donderdag 29 november met onze Talentmanager van het Traineeship Business & IT.  Je kan al je vragen stellen aan onze IT-consultants over hun werkzaamheden bij de verschillende bedrijven in de financiële dienstverlening. Of krijg uit eerste hand te horen hoe onze huidige young professionals het programma van het traineeship ervaren.

IT-consultants aan het woord

In deze sessie hebben de IT-consultants het over de ontwikkelingen binnen AI. Er wordt kort uitgelegd wat machine learning inhoudt en waarom het interessant voor een organisatie als Hermes | Partners is. Binnen onze organisatie bestaat er een AI Competence center, waar we verschillende machine learning problemen oplossen. In deze sessie laten we de resultaten zien en vertellen we hoe de consultants te werk zijn gegaan.

IT-Game van Hermes | Partners

Tijdens deze inhousedag verzorgt Hermes | Partners een interactieve workshop: de Hermes | Partners – IT Game. Ervaar hoe het is om onderdeel te zijn van het Management Team van een bank en verzorg de besluitvorming op het gebied van IT. Samen met je collega’s denk je aan de hand van scenario’s na over de invloed van technologie op door jouw gekozen KPI’s. Investeer je in FinTech of kies je voor een conservatievere strategie? Spelen Blockchain, AI en Big Data een leidende rol of laat jouw organisatie zich niet leiden door buzzwords en trends? Ontdek zelf hoe jouw strategie de resultaten beïnvloeden.

Meld je aan!

Gastspreker – Gertjan Eijkemans van ABN AMRO

Gertjan-gastspreker-inhousedagGertjan (Eijkemans), 35 jaar, IT Engineering Lead, ABN Amro, woont samen met vriendin Lotte en zoontje Bram in Utrecht. Werkt (alweer) 9 jaar bij ABN Amro waarin hij diverse rollen heeft gehad variërend van coördineren van grote veranderprogramma’s (o.a. integratie ABN Amro – Fortis) tot commerciële teams helpen om elke dag te verbeteren. Sinds 3 jaar is hij weer terug waar hij begon: IT, waarin hij in zijn huidige rol als IT Engineering Lead uitdagingen heeft als: hoe zorgen we dat we klaar zijn voor DevOps terwijl we nog druk bezig zijn om meer agile te worden? Hoe zorgen we er voor dat we investeren in nieuwe technologie maar tegelijkertijd ook voldoen aan onze verplichtingen vanuit wetgeving (die de backlog al volledig vullen)? Hoe worden teams zelforganiserend maar gaan ze nog wel de goede kant op?

Kennismaken met het team van Hermes | Partners

traineeship-recruiter-Stijn-MaierRosa Vroegindeweij - Recruitment Consultant Hermes PartnersDEF-Esther-van-Gent-Recruitment-Consultant-Hermes-PartnersTijdens deze dag maak je kennis met onze Recruitment Consultants Stijn MaierRosa Vroegindeweij en Esther van Gent die alles weten over de functies, vacatures en procedures. Consultant Business & IT Jelle Hockx kan van alles vertellen over zijn werkzaamheden bij de opdrachtgevers.

En wil je meer weten over het Traineeship Business & IT? Stel alle vragen die je nog hebt gerust tijdens het speeddaten aan onze Young Professionals!

Benieuwd naar onze Inhousedag 

Schrijf je nu meteen in voor de Inhousedag Hermes | Partners op donderdag 29 november 2018.

Schrijf je nu in voor onze Inhousedag!