Inhousedag 9 mei 2019

Ben jij net afgestudeerd en opzoek naar een baan in de Business & IT? Kom dan naar de Inhousedag van Hermes | Partners op 9 mei 2019 aan de Maliebaan 75 in Utrecht! Tijdens deze dag krijg je meer informatie over over het IT-Traineeship of over de mogelijkheden van het werken als IT-Consultant.

Meld je aan voor onze Inhousedag

Programma Inhousedag – donderdag 9 mei 2019

12.30 uur – 13.00 uur  –   Ontvangst
13.00 uur – 13.10 uur   –   Introductie Reem Armanious – Head of Sales & Recruitment Hermes | Partners
13.10  uur – 13.30 uur  –  IT-Consultants aan het woord
13.30 uur – 15.00 uur  –   IT-Game
15.00 uur – 15.15 uur    Pauze
15.15 uur – 15.45 uur  –  Gastspreker Stefan Alberto
15.45 uur – 16.45 uur  –   Kennismaking Talentmanager / Speeddate sessies consultants en recruiters
17.00 uur – …….   uur    –   Borrel

Wat gaan we doen tijdens deze dag?

Wij zullen je meer vertellen over de mogelijkheden binnen Hermes | Partners, over welke vacatures wij aanbieden in de financiële sector en over de optie om als IT-trainee of juist als IT-consultant aan de slag te gaan. Onze IT-consultants kunnen al je vragen beantwoorden en gaan wat meer vertellen over hun werkzaamheden bij de verschillende bedrijven in de financiële dienstverlening. Daarnaast verloten wij een JBL koptelefoon van Hermes | Partners onder één van de aanwezige winnaars! Winnen? Los dan snel de rebus op en meld je aan voor onze inhousedag. Je antwoord kan je invullen bij het aanmeldformulier.

Rebus-hermes-partners-inhousedag-9-mei

IT-consultants aan het woord

Onze IT-consultants vertellen je meer over de ontwikkelingen binnen AI. Er wordt kort uitgelegd wat machine learning inhoudt en waarom dit zo interessant is voor een organisatie als Hermes | Partners. We hebben een AI Competence Center, waar verschillende machine learning problemen worden opgelost. In deze sessie laten onze consultants de resultaten zien en vertellen zij over hoe zij te werk zijn gegaan.

IT-Game van Hermes | Partners

inhousedag-hermes-partnersTijdens de Inhousedag ga je meespelen met een door Hermes | Partners ontwikkelde IT-Game! Uiteraard is er ook een prijs te winnen. In deze game ervaren Young Professionals hoe het is om onderdeel te zijn van een Management Team van een bank. Vervolgens moeten er beslissingen worden gemaakt op het gebied van IT. Samen met je groep ga je nadenken aan de hand van scenario’s over de invloed van technologie op gekozen KPI’s. Investeer je in FinTech of kies je voor een conservatievere strategie? Spelen Blockchain, AI en Big Data een leidende rol of laat jouw organisatie zich niet leiden door buzzwords en trends? Ontdek het zelf tijdens de Inhousedag!

Gastspreker – Stefan Alberto van GarantiBank NV

Stefan Alberto is 38 jaar en is Manager van het Business Intelligence & Integratie team. Hij woont samen met zijn vrouw Sandra, zoontje Thobin en kersverse dochter Elena in het mooie Leiden. Hij is na zijn studie Architectuur aan de TUDelft de IT ingerold en werkt al bijna 8 jaar in de financiële sector in diverse rollen. Sinds 1 jaar werkt hij bij GarantiBank NV om te helpen de organisatie te digitaliseren en meer data gedreven te maken.

Een kleine organisatie, zoals GarantiBank NV heeft haar eigen uitdagingen: Hoe voldoe je als kleine bank (250 man, waarvan 30 man IT) aan alle wet en regelgeving en blijf je daarnaast bij met alle nieuwe ontwikkelingen binnen het (data) landschap? Hoe houd je je team gemotiveerd met strakke deadlines en een flinke werkdruk? Hoe pas je de Agile manier van werken het meest efficiënt en effectief toe in een kleine organisatie? Kom naar de Inhousedag op 9 mei en ervaar hoe Stefan Alberto hiermee omgaat!

Meld je aan voor onze Inhousedag

Kennismaken met het team van Hermes | Partners

traineeship-recruiter-Stijn-Maier Rosa Vroegindeweij - Recruitment Consultant Hermes Partners DEF-Esther-van-Gent-Recruitment-Consultant-Hermes-Partners Jelle-Hockx-Consultant-Business-IT-Hermes-Partners Hermes-Partners-Kees-Boogaard-Consultant-Business-IT Laurens Reulink-Consultant-Business&IT-Hermes-Partners

Tijdens deze dag maak je kennis met onze Recruitment Consultans Stijn Maier, Rosa Vroegindewij en Esther van Gent die alles weten over de functies, vacatures en procedures. Ook leer je IT-consultants Jelle Hockx, Kees Boogaard en Laurens Reulink kennen.

Wil jij het team van Hermes | Partners leren kennen? Of wil je meer te weten komen over wat je met jouw studierichting bij ons kan doen? Dan zien we je graag op onze Inhousedag op donderdag 9 mei, aanmelden kan via onderstaand formulier.