Inhousedag 29 november 2018

Voor iedereen die (net) afgestudeerd is en op zoek is naar een baan in de Business & IT organiseerde Hermes | Partners een Inhousedag op donderdag 29 november op de Maliebaan 75 in Utrecht. Met meer informatie over het Business & IT Traineeship of de mogelijkheden van detachering in IT als IT-consultant.

Inhousedag-Hermes-Partners

Inhousedag Hermes Partner speeddates

Reacties Inhousedag Hermes | Partners

“Goed georganiseerd”
“Gezellige atmosfeer”
“Laagdrempelig en open”
“Jong, professioneel en relaxed”. 

Het programma van de Inhousedag – 29 november 2018 was:

12.30 uur – 13.00 uur  –  Ontvangst
13.00 uur – 13.10 uur  –  Introductie Hans van Doesburg – Hermes | Partners
13.10 uur – 13.30 uur  –  IT-Consultants aan het woord
13.30 uur – 15.00 uur  –  IT Game
15.00 uur – 15.15 uur   –  Pauze
15.15 uur –  15.45 uur  –  Gastspreker – Gertjan Eijkemans van ABN AMRO
15.45 uur – 16.45 uur   –  Kennismaking Talentmanager / Speeddate sessies consultants en recruiters
17.00 uur –  …….   uur  –  Borrel

Wat hebben we gedaan tijdens onze Inhousedag?

Voor iedereen die wilde horen wat wij te bieden hebben op het gebied van vacatures Business & IT in de financiële dienstverlening. We hebben meer verteld over de mogelijkheden als trainee IT of IT-consultant. Onze IT-consultants hebben alle vragen kunnen beantwoorden over hun werkzaamheden bij de verschillende bedrijven in de financiële dienstverlening.

IT-consultants aan het woord

In deze sessie hebben de IT-consultants het over de ontwikkelingen binnen AI gehad. Er is kort uitgelegd wat machine learning inhoudt en waarom het interessant is voor een organisatie als Hermes | Partners. Binnen onze organisatie bestaat er een AI Competence Center, waar we verschillende machine learning problemen oplossen. In deze sessie hebben we de resultaten laten zien en vertelden de consultants hoe zij te werk zijn gegaan.

IT-Game van Hermes | Partners

Tijdens deze inhousedag heeft Hermes | Partners een interactieve workshop verzorgd: de Hermes | Partners – IT Game.

De young professionals konden ervaren hoe het is om onderdeel te zijn van het Management Team van een bank en moesten de besluitvorming op het gebied van IT verzorgen. Samen met collega’s dachten zij aan de hand van scenario’s na over de invloed van technologie op gekozen KPI’s. Investeer je in FinTech of kies je voor een conservatievere strategie? Spelen Blockchain, AI en Big Data een leidende rol of laat jouw organisatie zich niet leiden door buzzwords en trends? Ze hebben zelf ontdekt hoe de strategie de resultaten kunnen beïnvloeden.

 

Gastspreker – Gertjan Eijkemans van ABN AMRO

Gertjan-gastspreker-inhousedagGertjan (Eijkemans), 35 jaar, IT Engineering Lead, ABN Amro, woont samen met vriendin Lotte en zoontje Bram in Utrecht. Werkt (alweer) 9 jaar bij ABN Amro waarin hij diverse rollen heeft gehad variërend van coördineren van grote veranderprogramma’s (o.a. integratie ABN Amro – Fortis) tot commerciële teams helpen om elke dag te verbeteren. Sinds 3 jaar is hij weer terug waar hij begon: IT, waarin hij in zijn huidige rol als IT Engineering Lead uitdagingen heeft als: hoe zorgen we dat we klaar zijn voor DevOps terwijl we nog druk bezig zijn om meer agile te worden? Hoe zorgen we er voor dat we investeren in nieuwe technologie maar tegelijkertijd ook voldoen aan onze verplichtingen vanuit wetgeving (die de backlog al volledig vullen)? Hoe worden teams zelforganiserend maar gaan ze nog wel de goede kant op?

Kennismaken met het team van Hermes | Partners

traineeship-recruiter-Stijn-Maier   Rosa Vroegindeweij - Recruitment Consultant Hermes Partners   DEF-Esther-van-Gent-Recruitment-Consultant-Hermes-Partners   

Tijdens deze dag hebben de young professionals kennis gemaakt met onze Recruitment Consultants Stijn MaierRosa Vroegindeweij en Esther van Gent die alles weten over de functies, vacatures en procedures. Consultant Business & IT Jelle Hockx heeft van alles verteld over zijn werkzaamheden bij de opdrachtgevers.

Wil je meer weten over het Traineeship Business & IT? Laat het ons weten en meld je aan voor een volgende inhousedag!

Interesse in onze Inhousedag