Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Hermes | Partners; een jonge en ambitieuze consultancy organisatie met een kantoorpand aan een van de mooiste straten in Utrecht.

Onze medewerkers zijn professioneel, daadkrachtig, ambitieus en weten waar ze over praten. In alles wat we doen vind je onze kernwaarden terug; transparant, betrokken, daadkracht & vertrouwen.

Onze ambitie is om topwerkgever te zijn. Daarom bieden wij onze eigen medewerkers naast sociale activiteiten als de Vrijmibo, een weekend weg, borrels en etentjes, ook een uitgebreid pakket aan opleidingen en trainingen zoals MBTI en Persoonlijk Leiderschap. We investeren graag in vitaliteit en gezondheid door de bootcamps, gezonde lunch en persoonlijke sportschema’s van onze eigen vitaliteitscoach. Op die manier kan iedereen op persoonlijk niveau groeien en het beste uit zichzelf halen!

We vieren successen graag samen met een glas champagne in onze eigen bar. Hard werken mag Werken bij Hermes Partnersdan ook beloond worden met gezellige BBQ’s en uitjes. Tussen de afspraken en vergaderingen door, kun je even uitblazen tijdens een potje pool op zolder.

Wat doen we?

Onze gepassioneerde IT-Consultants zijn specialist in adviestrajecten en het invullen van tijdelijke IT-projecten. Daarnaast bieden we een Traineeship Business & IT aan. In dit Young Professional Programma binden we ambitieuze starters aan ons met een IT-gerelateerde achtergrond, binnen Data en Development.

Voor zowel onze consultants als onze Young Professionals zorgen we voor een (op maat) opleidings – en trainingsprogramma met een focus op inhoudelijke kennis en de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden. Dit is prioriteit in een steeds vernieuwende IT markt.

Ben jij op zoek naar een baan als IT-consultant?

Bekijk dan onze vacatures als IT-consultant en wie weet zorgen wij ervoor dat jij via IT-detachering aan de slag kan gaan bij een van de grote bedrijven in Nederland in de financiële dienstverlening!

Bekijk de vacatures als IT-consultant

Wij luisteren echt naar wat er nodig is, denken graag mee en bieden een oplossing aan.
We zorgen voor de beste verbinding!

“Persoonlijke benadering en daadwerkelijk betrokken zijn: Hermes | Partners”

Historie Hermes | Partners

Al vanaf 2007 zijn wij actief onder de paraplu van Solid Professionals. Begin 2015 werden wij als Hermes | Partners actief als een zelfstandig bedrijfsonderdeel met een focus op Business – IT binnen de Solid Professionals Groep.

Ons logo is de afbeelding die hoort bij de God van Handel & Verkeer, volgens de Griekse mythologie. Het is de boodschapper van de goden en beschermer van kooplieden & reizigers. De afbeelding is dan ook vaak te vinden op kruispunten. Het lijkt een soort wegwijzer.

Hermes | Partners geeft richting aan carrières binnen IT- Business en geeft advies over de inrichting van uw personeelsvraagstukken binnen Data en Development.