Over ons

Hermes | Partners die luisteren!

Luisteren. Da’s makkelijker gezegd dan gedaan. Want écht luisteren is een kunst op zich. In de wereld van hier en nu luisteren we vaak te weinig en geven we te veel en te snel antwoord. Terwijl de één nog aan het praten is, is de ander vaak in zijn hoofd al bezig met wat hij zelf kwijt wil. Nee, echt luisteren werkt anders. Wie oprecht iets van een ander wil weten luistert met andere oren. En hoort daardoor meer. Veel meer. Die hoort niet alleen wat iemand zegt, maar ook waarom iemand iets zegt.

Iemand die luistert komt te weten wat iemand daadwerkelijk beweegt en wil. Zo word je van écht luisteren stukken wijzer. En ga je er andere vragen door stellen. Wat ertoe leidt dat je echte, persoonlijke en vooral ook echt passende oplossingen kunt bieden. Oplossingen waar mensen echt blij van worden. Hermes | Partners die luisteren!


Wie zijn wij?

Hermes | Partners is een jonge en ambitieuze consultancy organisatie op de Maliebaan in Utrecht. Wij zijn dé specialist in Data & Development oplossingen binnen Business & IT.

Wij willen écht luisteren naar onze klanten en professionals. Wij willen weten waar wij kunnen helpen. We zijn er van overtuigd dat als je goed luistert, dat we betere oplossingen kunnen bieden voor vraagstukken van onze klanten. Maar ook dat we (startende) IT-professionals kunnen helpen uit te zoeken wat zij willen in hun toekomst. Om op die manier de beste baan te vinden die bij hen past. Want van werk moet je blij worden!

Ons team van medewerkers is professioneel, daadkrachtig, ambitieus en ze weten waar ze over praten. In alles wat we doen vind je onze kernwaarden terug; oprechte interesse, behulpzaam, betrouwbaar, open én gezellig.

Onze ambitie is om topwerkgever te zijn en te blijven. Daarom bieden wij onze eigen medewerkers naast sociale activiteiten als de Vrijmibo, het jaarlijkse weekend weg en de borrels en etentjes, ook een uitgebreid pakket aan opleidingen en trainingen zoals MBTI en Persoonlijk Leiderschap.

Werken bij Hermes PartnersWe investeren graag in vitaliteit en gezondheid. Met de wekelijkse bootcamps, zelf sporten in the gym in de achtertuin, een gezonde lunch en persoonlijke sportschema’s van onze eigen vitaliteitscoach. Op die manier kan iedereen op persoonlijk niveau groeien en het beste uit zichzelf halen!
Tussen de afspraken en vergaderingen door, kun je je collega uitdagen met een potje pool op zolder. Daar aan de bar, vieren we ook gezamenlijk onze successen met een glas champagne.


Wat doen we?

Onze gepassioneerde IT-Consultants zijn specialist in adviestrajecten en het invullen van tijdelijke IT-projecten. Daarnaast bieden we een Traineeship Business & IT aan. In dit Young Professional Programma binden we ambitieuze starters aan ons met een IT-gerelateerde achtergrond, binnen Data en Development.

Voor zowel onze consultants als onze young professionals zorgen we voor een (op maat) opleidings – en trainingsprogramma met een focus op inhoudelijke kennis en de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden. Dit is prioriteit in een steeds vernieuwende IT markt.


Historie Hermes | Partners

Al vanaf 2007 zijn wij actief onder de paraplu van The Hup (voorheen Solid Professionals Groep), met o.a. Solid Professionals, DNFS en IVVO. Begin 2015 werden wij als Hermes | Partners actief als een zelfstandig bedrijfsonderdeel met een focus op Business & IT.

Ons logo is de afbeelding die hoort bij de God van Handel & Verkeer, volgens de Griekse mythologie. Het is de boodschapper van de goden en beschermer van kooplieden & reizigers. De afbeelding is dan ook vaak te vinden op kruispunten. Het lijkt een soort wegwijzer.

Hermes | Partners geeft richting aan carrières binnen Business & IT en geeft advies over de inrichting van personeelsvraagstukken binnen Data en Development voor klanten. 


Ook werken bij Hermes | Partners?

Bekijk onze vacatures

Hermes | Partners op Social media

Voor meer beeld van ons bedrijf kun je ook terecht op onze Linkedinpagina  of Instagram.  Of bekijk het filmpje van ons jaarlijkse weekend weg (Marrakech 2017).