Yun Westebring

Yun Westebring

Accountmanager

Imagination will bring you everywhere

Ik werk hard aan…

In haar rol als Accountmanager is het de ambitie van Yun Westebring om Hermes | Partners verder te laten groeien. Enerzijds door meer klanten met mooie IT-opdrachten voor onze consultants en young professionals aan ons te binden. Anderzijds door de partnerships met onze bestaande klanten meer te gaan verdiepen.

“Ik haal veel energie uit het leggen van verbindingen tussen de IT-kennis van de specialisten van Hermes | Partners en de behoefte van de verschillende organisaties waarmee wij werken. Technologie is constant in beweging met nieuwe innovaties en dat maakt het voor mij erg interessant. Samen met mijn collega’s wil ik het kennisniveau op IT verhogen binnen het team, zodat we nog beter klanten kunnen begeleiden en adviseren in hun transitie naar een nieuwe omgeving. Inmiddels heb ik met mijn ruim 10 jaar sales-ervaring veel gezien en mogen ervaren wat organisaties beweegt. Ik neem deze kennis mee en deel dat graag met mijn collega’s.”

En ik word blij van…

Yun-westebring-accountmanager-hermes-partnersOm samen met mijn vrienden lekker te eten onder het genot van een goed glas wijn. Het feit dat ik midden in het centrum van Eindhoven woon maakt de verleiding soms wel erg groot. Verder houd ik ervan om in de zomer naar verschillende festivals te gaan. Enerzijds voor de muziek, maar ook om lekker te gaan dansen met mijn vriendinnen. Dit is iets wat ik graag doe. Met mijn Koreaanse roots houd ik van de Aziatische keuken en lekker pittig eten.

Om een gezonde balans te houden tussen lekker eten en drinken speel ik hockey en doe ik mee met de bedrijfscompetitie. Ik vind de mix van een sportief potje hockey en de gezelligheid van de derde helft een perfecte combinatie!

Terug naar team