Tim Vos

Tim Vos

Talentmanager

''Don't walk around the down and out, Lend a helping hand instead of doubt. And the kindness that you show every day, Will help someone along their way.'' - Glen Campbell

Ik werk hard aan

Ik ben van mijzelf iemand die vaak zijn woordje klaar heeft. Ik deel graag mijn mening en vertel graag hoe ik dingen zie. In mijn werk hou ik ervan om andere te helpen. Er voor zorgen dat mensen morgen net iets beter zijn dan vandaag. Hoe ik dat doe, dat is afhankelijk van de situatie. Ik ben er wel achter gekomen dat iemand anders helpen vaak betekent dat ik juist mijn mond moet houden en juist moet gaan luisteren. Hier werk ik dan ook hard aan. Niet meteen advies willen geven of je mening laten horen. Nee, echt luisteren. Wat is de onderliggende gedachte en wat speelt er nou echt bij de ander. Hier werk ik dan ook hard aan. Alleen dan kom je verder dan waar je nu staat en ben je morgen beter dan vandaag.

Ik word blij van

Ik krijg mijn energie van contact met anderen. Als ik er voor kan zorgen dat zij blijer worden, dan ben ik dat ook. Dit zie je dan ook terug in het werk dat ik doe, hoe ik omga met mijn vrienden en wat ik belangrijk vind in het leven. Dit is voor mij dan ook de belangrijkste bron om energie vandaan te halen. En hoewel ik hier mijn energie van krijg, vereist dit ook veel inspanning. Door dan alleen te zijn, even niks te moeten en muziek op te zetten laad ik weer helemaal op. Ik hou vooral van oude muziek, erg oude muziek. Van de 50’s tot en met de 80’s, ik hou ervan. Vooral Folk en Country muziek. Mocht je mij echt gelukkig willen maken, zet dan even Johnny Cash of Glen Campbell op. Ik speel zelf ook gitaar, al is het nu niet veel meer dan de basis kampvuurakkoorden. Hier werk ik nog hard aan!

Ik luister het liefst naar

Als ik een lange dag heb gehad en ik naar huis rijd, dan laad ik door muziek weer even op. Ik zet dan Glen Campbell op met “Gentle On My Mind” en ik kom weer helemaal tot rust.

Terug naar team