Stijn Maier

Stijn Maier

Recruitment Consultant

"You don't get what you wish for, you get what you work for."

Ik werk hard aan….

Stijn Maier is werkzaam in de rol van Recruitment Consultant. Zijn werkzaamheden bestaan uit het searchen en benaderen van geschikte Young Professionals. De praktijkervaring die hij heeft opgedaan tijdens zijn studie komt dagelijks van pas bij het zoeken naar de passende kandidaten.

“Momenteel werken wij keihard aan het binden van zoveel mogelijk Young Professionals aan ons. Zowel voor ons Traineeship Business & IT, als onze groeiende consultancy-tak.”

De grootste uitdaging is om zoveel mogelijk IT-Professionals aan ons te koppelen. De concurrentie is enorm, maar door goed te luisteren, onze persoonlijke aanpak en ons traineeship ‘op maat’ onderscheiden wij ons van de rest.

Daarnaast investeert Stijn ook graag energie in zichzelf. “Ik werk bij Hermes | Partners omdat zij zich echt richten op de ontwikkeling van de medewerkers. Ik heb lang getwijfeld of ik ging doorstuderen of niet, maar nu heb ik een plek gevonden waar ik mij tijdens het werken verder kan blijven ontwikkelen”.

Ik word blij van….

Stijn-Maier-Recruitment-ConsultantNaast mijn werk hou ik ervan om onder de mensen te zijn. In het weekend ga ik graag met vrienden het terras op om een speciaal biertje te drinken. Van tijd tot tijd nodigt ik ze uit bij mij thuis om een nieuw recept te komen proeven.  Om toch tot ontspanning te komen loop ik af en toe een rondje hard of doe ik mee aan de bootcamps op kantoor. Het hoeft Stijn niet te actief te worden om te ontspannen. “Lezen is niet mijn grootste passie, maar boeken die over voetbal(lers) gaan interesseren mij vaak wel. Net zoals een potje voetbal, of het nou op de tv is, zelf op het veld of in het stadion, ik word er blij van.”

Ben je benieuwd of ik je misschien kan helpen aan een baan waar je blij van wordt? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jou als professional in ons Traineeship? Misschien kunnen we een kop koffie drinken?

Stuur een email, bel 030 -711 5778 of stuur me een bericht via LinkedIn!

Terug naar team