Rosa Vroegindeweij

Rosa Vroegindeweij

Recruitment Consultant

“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.” – Martin Luther King

Ik werk hard aan…

Rosa Vroegindeweij is Recruitment Consultant en werkt hard aan het helpen groeien van Hermes | Partners. Dit doe ik door goed te luisteren naar de ambities van onze young professionals. Ik vind het belangrijk dat young professionals zich op hun gemak voelen tijdens een gesprek. Dat ze de ruimte krijgen zich goed te uiten. Door een goed gesprek kan ik het juiste beeld vormen van een functie waarin ik een young professional blij en gelukkig kan maken. Dat is voor mij pas echt geslaagd als een manager zegt: Deze young professional zit zo op zijn plek,  ik zou graag nog een zelfde soort young professional willen en Hermes | Partners, regel dat maar!

Daarnaast werk ik ook hard aan de naamsbekendheid van Hermes | Partners. Dat doe ik door mij in te zetten voor Campus Recruitment. Zo denk ik na over het introductie programma van young professionals die starten met het Traineeship Business & IT. Verder hou ik mij bezig met het organiseren van inhousedagen en IT-evenementen.

En ik word blij van…

Rosa-Vroegindeweij-Recruitment-ConsultantIk word blij van muziek, bloemen én borrelen! Zo hou ik enorm van gezelligheid en leidt een bourgondisch leven. Liefde gaat door de maag! Dat is er bij mij met de paplepel ingegoten. Ik ben dan ook vaak op een terras te vinden met vriendinnen of zit graag thuis onder een dekentje met mijn huisgenoten in de tuin. Na een lange werkdag doe ik fanatiek mee met de bootcamps in the gym in de tuin van Hermes | Partners.

Wil je met mij in gesprek of ik jou aan de leukste baan kan helpen binnen Business & IT? Of heb je behoefte aan nog iets meer informatie over ons Traineeship Business & IT?

Stuur een email, bel 030 -711 5778 of stuur me een bericht via LinkedIn!

Terug naar team