Reem Armanious

Reem Armanious

Senior Accountmanager

“Een positieve gedachte over morgen kan je hele dag veranderen.”

Wat is de achtergrond van Reem?

Na afronding van haar opleiding aan de Haagse Hogeschool ging Reem aan de slag als ‘commercieel trainee’ bij LeasePlan Nederland. Toen zij door een wederzijdse bekende werd geattendeerd op de mogelijkheden bij Solid Professionals, zag ze hierin de kans op een voor haar ideale combinatie: een baan waarin het mensen-aspect centraal staat én een groeiend bedrijf met ruimte voor initiatief.

Wat doet Reem bij Hermes | Partners?

Reem is begin 2012 gestart bij Solid Professionals | Interim als accountmanager. Na ruim anderhalf jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging en is zij overgestapt naar de rol van recruitment consultant bij Solid Professionals | Recruitment, waar zij zich na verloop van tijd specialiseerde in posities voor consultancy professionals. Bij de afsplitsing van dit onderdeel is zij dan ook meegaan naar Hermes | Partners en is zij nu als accountmanager voor business – IT ook verantwoordelijk voor business development. Bij Hermes | Partners is Reem verantwoordelijk voor new business en voor het onderhouden van diverse klantrelaties. Bij de klant fungeert zij als partner in het meedenken over oplossingen.

Wat moet je nog meer weten over Reem?

Reem is sociaal, enthousiast, gedreven, behulpzaam en sterk in het verbinden van mensen. Ze houdt van reizen, uit eten gaan en dansen. Ze vindt het erg belangrijk om plezier te hebben in het leven. Daarnaast is Reem een echt familiemens: ze geeft veel om haar familie. Met name haar man Georg en haar zoontje Lucas hebben een speciaal plekje veroverd in haar hart. De toekomstdroom van Reem is dat zij haar kinderen gezond en gelukkig zal zien opgroeien en dat ze kan terugkijken op een succesvol en veelbelovend leven, zowel privé als zakelijk.

Waarom werkt Reem bij Hermes | Partners?

“Ik werk bij Hermes | Partners omdat de mens daar centraal staat. Ik vind het geweldig om met mensen te werken. Daarnaast zijn gezelligheid, vertrouwen en professionaliteit zaken die ik van belang vind bij een werkgever en dat zie ik hier zeker terug.”

Reem heeft onlangs een blog geschreven met de titel ‘je bent wie je wordt’. Benieuwd? Klik hier.

Terug naar team