Rayon Aquino

Rayon Aquino

Accountmanager

"Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder."

Ik werk hard aan

Dagelijks streef ik ernaar een betere versie van mezelf te worden door veel te investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik bezoek geregeld netwerkbijeenkomsten en lees veel (vak)bladen, artikelen en houd social media in de gaten. Daarnaast sport ik 3 tot 5 keer in de week waarbij de sessies bestaan uit krachttrainingen en HIIT. Voor Hermes Partners zet ik mij minimaal 100% in om onze klanten optimaal te bedienen. Ik luister niet alleen om te reageren maar ik luister om mijn klanten goed te begrijpen zodat we gezamenlijk tot duurzame oplossingen komen waar iedereen gelukkig van wordt. Ik werk en leef volgens het motto “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”

Ik word blij van

Ik ben het meest gelukkig als ik een (grote) bijdrage lever aan succesvolle situaties en als mijn dierbaren gezond en gelukkig zijn. Ook houd ik enorm veel van creatieve sessies waarbij dans, zang en comedy centraal staat! Op mijn werk word ik erg gelukkig als ik een Young Professional aan zijn of haar droombaan weet te helpen en ik mijn klanten aan de juiste kandidaten voorstel.

Ik luister het liefst naar

Snelle – Reünie
Snelle geeft hier mooi en pakkend weer hoe zijn pestkop op school ervoor heeft gezorgd dat hij nu muzikaal succes boekt. De boodschap die ik hier uithaal is dat je negatieve ervaringen uit het verleden positief kunt ombuigen om er vervolgens je kracht uit te halen.

Terug naar team