Paul Zwama

Paul Zwama

Vitaliteitscoach

"Logic will take you from A to B, imagination will take you everywhere" - Albert Einstein

Ik werd hard aan

Mijn naam is Paul en ik studeerde af in HRM aan de Cal State University Fresno in 2012 en schreef mijn scriptie over de motivatie van werknemers om deel te nemen aan vitaliteitsprogramma’s. Vervolgens heb ik een jaar in Californië gewerkt als General Manager voor Panda Express. Bij mijn terugkeer in Nederland startte ik mijn carrière als professioneel marathonloper! Hierin miste ik al snel de intellectuele uitdaging. Dus startte ik een bedrijf dat gespecialiseerd is in corporate wellness-programma’s, gericht op de gezondheid van werknemers, zowel mentaal als fysiek.

Ik ben sinds 2015 vitaliteitscoach bij Hermes | Partners, waar ik presentaties, bootcamps, trainingen en persoonlijk advies geef! En in 2016 ben ik als drijvende kracht aan de slag gegaan als directeur van IVVO, Instituut Voor Vitaal Ondernemen.

Ik word blij van

Ik werk bij Hermes | Partners omdat het mijn passie is om een positieve spin te geven aan de vitaliteit van de werknemers. Met groot plezier kom ik op mijn werk en met minstens even veel plezier ga ik weer naar huis, werken bij Hermes | Partners is eigenlijk altijd leuk! Verder vind ik geluk en plezier in het leven ontzettend belangrijk. Mijn ambitie is om de komende jaren alles uit mijn hardloopcarrière te halen! Ik hoop dat dit eindigt met een deelname aan de Olympische marathon in Tokio in 2020.

 

 

Terug naar team