Paul Zwama

Paul Zwama

Vitaliteitscoach

"Logic will take you from A to B, imagination will take you everywhere" - Albert Einstein

Wat is de achtergrond van Paul?

Paul studeerde af in HRM aan de Cal State University Fresno in 2012 en schreef zijn scriptie over de motivatie van werknemers om deel te nemen aan vitaliteitsprogramma’s. Paul werkte vervolgens een jaar in Californië als general manager voor Panda Express. Bij zijn terugkeer in Nederland startte hij zijn professionele carrière als marathonloper, maar daarin miste hij al snel de intellectuele uitdaging. Daarom is Paul in 2013 aan de slag gegaan als zelfstandig vitaliteitscoach en heeft hij drie jaar onderzoek gedaan naar een succesvol all-in vitaliteitsconcept. Op basis daarvan startte hij een bedrijf dat gespecialiseerd is in vitaliteitsprogramma’s, gericht op de gezondheid van werknemers, zowel mentaal als fysiek.

Wat doet Paul bij Hermes | Partners?

Paul is sinds 2015 vitaliteitscoach bij Hermes | Partners, waar hij presentaties, bootcamps, trainingen en persoonlijk advies geeft. 2016 is het jaar dat hij als drijvende kracht aan de slag is gegaan als directeur van IVVO, Instituut voor Vitaal Ondernemen. Succes bereik je samen en daarom is IVVO in 2016 opgericht door een samenwerkingsverband tussen 5 ondernemers. Paul is een van de partners van IVVO.

Wat moet je nog meer weten over Paul?

Enthousiasme en authenticiteit zijn belangrijke eigenschappen van Paul. Daarnaast vind hij geluk en plezier  in het leven ontzettend belangrijk. Hij laat zich niet beperken: als hij ergens in gelooft, dan weet hij ook dat het mogelijk is. De ambitie van Paul is om de komende jaren alles uit zijn hardloopcarrière te halen, waarvan hij hoopt dat dit eindigt met een deelname aan de Olympische marathon van Tokio in 2020. Met zijn enorme passie, sterke visie en commitment, is Paul vastbesloten zijn droom na te jagen.

Waarom werkt Paul bij Hermes | Partners?

“Ik werk bij Hermes | Partners omdat het mijn passie is om een positieve spin te geven aan de vitaliteit van de werknemers. Met groot plezier kom ik op mijn werk en met minstens even veel plezier ga ik weer naar huis, werken bij Hermes | Partners is eigenlijk altijd leuk!”

Terug naar team