Nizar Es-Skali

Nizar Es-Skali

Hoofd Consulting

''Als je praat, herhaal je vaak wat je al weet. Als je luistert, leer je vaak iets nieuws.”, Dalai Lama.

Ik werk hard aan…

De ontwikkeling van de Consulting tak van Hermes | Partners op het gebied van Data & Development. De wereldeconomie is namelijk steeds meer data gedreven. 7 van de 10 meest gewaardeerde bedrijven ter wereld halen hun waarde uit data. Echter, de meeste bedrijven beschikken nog niet op de data die ze nodig hebben voor onderscheidend vermogen of zijn nog niet in staat om hun data zodanig te structureren dat ze waarde uit kunnen halen. Hermes | Partners kan daarin helpen door middel van Data Engineering voor het voorbereiden en structureren van de data en Data Science voor het halen van inzichten en waarde uit de data. Vanuit mijn achtergrond in Informatica en Bedrijfskunde en mijn brede ervaring in Consulting, luister ik graag naar de situaties van klanten om vervolgens samen met mijn team de beste oplossingen te kunnen bieden op het gebied van Data & Development.

En ik word blij van…

Tevreden klanten en tevreden medewerkers. Vanuit de Consultative Selling gedachte trek ik graag samen met klanten op om advies- en implementatietrajecten met de hoogste klanttevredenheid op te leveren. Vanuit Secure Base Leadership bied ik graag mijn team een werkomgeving waar teamleden zich zowel veilig als uitgedaagd voelen om zich continu te ontwikkelen. Daarnaast word ik blij van de tijd die ik kan doorbrengen met mijn 2 dochters, van lekker eten met familie en vrienden en van sporten met vrienden en collega’s.

Nizar Es-Skali

Ben je nieuwsgierig naar wat Hermes | Partners voor jou kan betekenen of wil je iets met mij delen? Stuur een email, bel 06-21409753 of stuur me een bericht via LinkedIn!

Terug naar team