Maud Bakermans

Maud Bakermans

Recruitment Consultant

Ik werk hard aan

Ik vind persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Onlangs heb ik een parttime bestuursjaar bij een stagebemiddelingsbureau gedaan, en momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn Bachelor Psychologie. Hiernaast werk ik drie dagen per week bij Hermes | Partners om zo een goede kijk te nemen in het bedrijfsleven en zo veel mogelijk te leren in de praktijk. Nadat ik ben afgestudeerd neem ik een tussenjaar om verdere werkervaring op te doen, mijzelf goed te oriënteren op een Master en te reizen door Zuid-Amerika.

Ik word blij van

Op mijn werk word ik blij van alle gezellige collega’s, en de ruimte die ik krijg om mijn eigen tijd en werkzaamheden in te richten. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met vrienden en vriendinnen, zoals gezellig borrelen of lekker naar de film. En in de winter ga ik graag op wintersport. Ik geniet van de sfeer en ben groot fan van de après ski. Ik geef elk jaar ook twee weken skiles in de kerstvakantie in Oostenrijk, hier kijk ik dan al het hele jaar naar uit.

Ik luister het liefst naar

Om dan even in de après ski sferen te blijven is mijn lievelingsliedje ‘’die eine die immer lacht’’ van Kerstin Ott, die verveelt nooit!

Terug naar team