Kathelijn Loos

Kathelijn Loos

Head of Talentmanagement Young Professionals

When nothing goes right, go left

Ik werk hard aan

Mijn naam is Kathelijn Loos en ik ben Talentmanager. Ik werk hard aan groei en ontwikkeling. Ik leer graag zelf iedere dag wat nieuws, maar help anderen daar ook bij. Gewoon door het hebben van oprechte interesse, te luisteren en vragen te stellen. Door de diverse opleidingen die ik heb afgerond ben ik van alle markten thuis. Zo bijvoorbeeld ook op het gebied van interieur en inrichting.

Ik word blij van

Teveel om op te noemen eigenlijk… Familie en vrienden zijn erg belangrijk voor me. Samen gezellig eten en dingen ondernemen. Reizen staat daarbij ook standaard op mijn to do list. Ik ga ieder jaar een maand op reis, inmiddels al veel gezien maar Argentinië en Zuid Afrika staan nog op mijn verlanglijstje. Ook mag een jaarlijkse trip naar Ibiza niet ontbreken.
Verder ben ik vaste deelneemster aan onze bootcamps op kantoor en ben ik vaak te vinden in de gym van ons kantoor. Ik ben graag actief bezig, maar ‘compenseer’ op deze manier ook het bourgondische leven waar ik gek op ben. In de weekenden ben ik vaak te vinden op het terras of in een wijnbarretje.

Ben je nieuwsgierig naar wat Hermes | Partners voor jou kan betekenen of wil je weten hoe wij als talentmanager jou kunnen helpen?

Stuur een email, bel 06-52418171 of stuur me een bericht via LinkedIn!

Terug naar team