Hans van Doesburg

Hans van Doesburg

Partner

"Het is beter 1 mijl te reizen dan 1000 boeken te lezen" - Confucius

Ik werk hard aan…

Hans van Doesburg werkt hard aan de verdere groei van Hermes | Partners: ‘Vanuit mijn rol als manager probeer ik samen met alle betrokkenen de business te laten groeien, het teamgevoel te behouden en hier en daar wat sturing te geven.

Vanuit mijn rol als accountmanager probeer ik nieuwe relaties op te doen en bestaande relaties vast te houden. Vanuit die relaties hopen we mee te kunnen denken met business uitdagingen op het gebied van IT. Dit vraagt om doorzettingsvermogen op het gebied van Sales. Vasthouden, niet te pusherig zijn en weten waarin je je kunt onderscheiden.’

Ik word blij van…

Een heleboel dingen. Ik vind het leuk om dingen te doen waar ik adrenaline vanHans-Doesburg-Hermes-Partnerskrijg zoals motorrijden, snowboarden en skiën. Daarnaast houd ik van avontuur en vind ik het heerlijk om dingen met mijn gezin te doen. In het dagelijks leven haal ik, naast mijn werkzaamheden, energie uit sport. Dit probeer ik dan ook zo’n 4/5 keer per week te doen. Van bootcampen en hardlopen tot aan kickboksen. Ook word ik erg blij van reizen. Dit heb ik in het verleden veel gedaan met mijn vrouw. Tegenwoordig doen we dat met ons gezin, samen hebben wij een zoon van 3 en een zoon van nog geen 1 jaar. Verder houd ik er nog steeds erg van om een biertje in de kroeg te drinken met mijn vrienden. Vanuit mijn dispuut wonen er aardig wat vrienden in de buurt en doen we dit dan ook nog regelmatig. Op zondag kun je mij regelmatig in de Nieuwe Kerk in Utrecht vinden, een jonge levendige gemeente in het hart van de stad.

Terug naar team