Esther van Gent

Esther van Gent

Recruitment Consultant

''When nothing goes right, go left!''

Ik werk hard aan

Ik werk als Recruitment Consultant bij Hermes | Partners! Ik vind het belangrijk om een verbinding te maken tussen de kandidaat en ons bedrijf. Daarbij vind ik een klik en persoonlijke benadering essentieel. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij de kandidaten die ik spreek. En help ze graag om de juiste plek binnen een organisatie te vinden, waar zij zich thuis voelen en zich verder kunnen ontwikkelen. Daarnaast vind ik het belangrijk om aan mijn persoonlijke groei en ontwikkeling te blijven werken.

Ik word blij van

Naast mijn werk vind ik familie en vrienden heel belangrijk. Ik breng hier graag veel tijd mee door. Veelal in combinatie met lekker eten en drinken. In het weekend sta ik op het hockeyveld om samen met mijn team een wedstrijd te spelen en na afloop een biertje te drinken. Daarnaast begeef ik mij tijdens de zomermaanden ook graag op het water, dagjes zeilen of lekker aan het strand liggen  is aan mij wel besteed. Ook houd ik van reizen, met name op safari gaan vind ik geweldig. Na een lange werkdag vind ik het lekker om een serie te kijken op de bank.

Ben je nieuwsgierig naar welke vacatures  Hermes | Partners voor je heeft? Of wil je meer weten over de Consultant functies of ons Traineeship Business & IT?

Stuur een email, bel 030 -711 5778 of stuur me een bericht via LinkedIn!

 

Terug naar team