Elsemiek Ariëns

Elsemiek Ariëns

Manager Marketing

''Stilstaan bij je handelen is vooruitgang!'' - Loesje

Ik werk hard aan

Als Manager Marketing houd ik me met veel verschillende taken bezig. Van plannen voor de toekomst, de website en online vindbaarheid als promotionele zaken.

Momenteel werk ik samen met het team van Hermes| Partners en onze SEO specialist Daniel van Sageon aan de beste mogelijke manieren om onze website te optimaliseren. Als je me een paar jaar geleden gevraagd zou hebben om een website te bouwen, te onderhouden en SEO-specialist te worden, dan had ik gezegd: “dat kan ik niet”.

Maar als ik mezelf nu hoor praten, ben ik enorm gegroeid ben als gesprekspartner op online marketing gebied. Ik leer door te doen en merk dat ik groei in kennis en kunde op verschillende vlakken als online marketeer.

Het is een uitdaging op te vallen in een markt van Business & IT, waar vele bedrijven jonge talenten willen aantrekken. We bouwen langzaam aan een prachtig Traineeship Business & IT, bouwen onze consultancy-tak uit en zetten de eerste stappen richting studieverenigingen. We hebben nog vele stappen te zetten, maar zijn op de goede weg.

Ik word blij van

Na mijn werk geniet ik enorm van mijn gezin thuis. Met twee zonen, Finn van 8 en Sem van 10, gebeurt er altijd wat bij ons thuis. Van het bouwen van hutten, lego constructies in elkaar zetten tot het kijken naar een breakdance show van mijn jongste of balletje trappen op het grasveld voor de deur. Soms zit het huis vol met 10 kinderen, soms zijn ze zelf de hort op en kan ik heerlijk genieten van een goed boek vanuit mijn hangmat in de tuin! In het weekend vind ik het fijn om uitgebreid te koken. Een heerlijke Thaise maaltijd of een Indische rijsttafel koken voor vrienden, daar geniet ik enorm van. Ik sta dan uren boven het fornuis. Daarnaast houd ik erg van sporten, soms in de gym achter in de tuin van kantoor, maar ook in de sportschool of buiten in de natuur. Mijn weekend start goed met een glas Gin tonic of een heerlijk koud glas witte wijn en fijn gezelschap!

Ben je nieuwsgierig naar wat Hermes | Partners voor jou kan betekenen of wil je iets met mij delen?

Stuur een email, bel 06-51340342 of stuur me een bericht via LinkedIn!

 

Terug naar team