IT-Consultant Laurens

Laurens-Reulink-Consultant-Business-IT-Hermes-PartnersAchtergrond

Laurens Reulink is 29 jaar en woont in het zuiden van het land, in Eindhoven. Voordat hij bij Hermes | Partners kwam werken als IT-Consultant, studeerde hij Business Information Systems aan de TU Eindhoven.

Wat doe je?

Ik ben Business & IT Consultant bij Hermes | Partners. Ik maak onderdeel uit van een team van jonge consultants en houd mij vooral bezig met data vraagstukken. Denk hierbij aan data mining, machine learning en process intelligence.

Hermes | Partners is een organisatie waar op basis van vertrouwen gewerkt wordt

Waar word je blij van?

Binnen mijn werk als consultant kan ik veel kennisgebieden combineren om tot mooie oplossingen te komen voor onze klanten. Kennis van IT is op zichzelf vaak niet genoeg maar juist de rol die IT speelt in de bedrijfsvoering is wat de rol als consultant interessant maakt. De uitdaging zit in het samen brengen van deze twee gebieden.

Waar ben je trots op?

Als IT-consultant leer je continu bij en je stap je over drempels heen. Ik ben het meest trots op de momenten dat je je realiseert hoe veel verder je alweer bent gekomen.

Waarom Hermes | Partners?

Hermes | Partners is een organisatie waar op basis van vertrouwen gewerkt wordt. En dat vertrouwen voel je continu wat rust en tegelijkertijd extra motivatie geeft. Daarnaast staat flexibiliteit ook centraal. Ik ben zelf vrij om in te vullen wat ik leer en waar ik me verder in wil ontwikkelen en hoe ik dit doe. De vrijheid die ik hierin heb helpt mij om te excelleren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden als IT-Consultant?