IT-Consultant Kees

Hermes-Partners-Kees-Boogaard-Consultant-Business-ITAchtergrond

Kees Boogaard is 27 jaar en komt oorspronkelijk uit Zeeland. Na omzwervingen via onder andere Rotterdam woont hij nu zo’n zes jaar in Utrecht. Hij heeft een bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen en een master Business Informatics behaald aan de Universiteit Utrecht.

Met welke projecten hou jij je bezig?

Ik werk binnen Hermes | Partners als IT-consultant. Dit houdt in dat ik afhankelijk van het project op veel vlakken inzetbaar ben. Momenteel houd ik me bijvoorbeeld bezig met de development kant van een data project, waarin ik zorg dat ruwe data wordt ingelezen en via een ETL-pipeline wordt omgezet tot een bruikbare dataset (data engineering). Daarnaast ben ik betrokken bij ons Artificial Intelligence Competence Center waarin ik meer aan de data science/data visualisatie kant werk.

Je wordt constant uitgedaagd om jezelf door te ontwikkelen, om trots te zijn op wat je presteert en om geen uitdaging uit de weg te gaan.

Van welk onderdeel van werk word je blij?

Ik word blij van de manier waarop werk wordt benaderd bij Hermes | Partners. Je wordt constant uitgedaagd om jezelf door te ontwikkelen, om trots te zijn op wat je presteert en om geen uitdaging uit de weg te gaan. Verder zijn het kleine dingen zoals de mogelijkheid tot sporten, een prachtige werkplek op de Maliebaan en gezellige borrels die zorgen voor een fantastische werksfeer.

Waar ben je trots op?

Iedereen die wel eens in software development heeft gewerkt of heeft geprobeerd code te schrijven weet dat het niet vanzelfsprekend is dat als je aan het einde op start drukt, het programma ook doet wat je wil. In mijn huidige project wordt ruwe data via een API binnengehaald, omgezet naar een bruikbare dataset, wat vervolgens een machine learning model traint en voorspellingen doet om nieuwe business inzichten te creëren. Het vervult mij met trots om meerdere disciplines te combineren om op zichzelf nietszeggende data te transformeren tot bruikbare kennis en hier het resultaat van te zien.

Waarom Hermes | Partners?

Hermes | Partners is een relatief jonge onderneming met grote ambities en veel groeimogelijkheden. Hierdoor is het mogelijk om actief mee te denken en invloed te hebben op waar Hermes | Partners in de toekomst heen zal groeien. Je persoonlijke groei wordt dan ook sterk gestimuleerd. Daarnaast is Hermes | Partners oprecht bezig met de vitaliteit en het geluk van zijn werknemers met onder andere bootcamps, een secure base traject en gezellige borrels!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden als IT-Consultant?