IT-Consultant Jelle

Jelle-Hockx-Consultant-Business-IT-Hermes-PartnersAchtergrond

Jelle Hockx is 27 jaar en woont in Leiden. Voordat hij als IT-Consultant aan de slag ging bij Hermes | Partners heeft hij zijn master Physics behaalt aan de Universiteit van Leiden.

Met welke projecten hou jij je bezig?

Ik hou mij bezig met verschillende projecten binnen data en development. Zo heb ik tijdens mijn eerste project voor a.s.r. verzekeringsmaatschappij gewerkt als Software Engineer. Momenteel ben ik bij Sparkling Society bezig als Data Scientist.

Wat ik gaaf vind is dat je als consultant veel invloed hebt op innovatie. Het is erg leuk om na te denken over vragen als: ‘Wat kunnen bedrijven concreet met Artificial Intelligence en hoe kunnen wij onze kennis daarbij inzetten?’ of ‘Hoe kunnen we Machine Learning verklaarbaarder en inzichtelijker maken?’

Van welk onderdeel van werk word je blij?

Ik word blij als ik klanten enthousiast kan maken met inzichten in hun data. Ik vind het leuk om ze hierbij te helpen zodat zij daar direct mee aan de slag willen en kunnen.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op het feit dat ik een goede code structuur binnen data science projecten kan aanbrengen. Daar help ik bedrijven écht mee.

Waarom werk je bij Hermes | Partners?

Hermes | Partners is een jonge en ambitieuze organisatie die wil groeien. Ik heb voor Hermes | Partners gekozen omdat ik het een uitdaging vind om bij te kunnen dragen aan de groei van deze organisatie. Daarnaast heb ik vanaf het eerste moment dat ik in gesprek was met Hermes | Partners het gevoel dat er echt naar mij gekeken wordt. Dat ik zelf richting kan geven aan de manier waarop ik mij wil ontwikkelen!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden als IT-Consultant?