Ervaringen IT-Consultants

Lees hier meer over de ervaringen van onze IT-Consultants! Wat doen ze, waar worden ze blij van, waar zijn ze trots op en waarom werken ze bij Hermes | Partners?

Laurens-Reulink-Consultant-Business-IT-Hermes-PartnersLaurens Reulink werkt al IT-Consultant bij Hermes | Partners. Voordat hij bij ons kwam werken als IT-Consultant, studeerde hij Business Information Systems aan de TU Eindhoven. Laurens maakt onderdeel uit van het consultanty team en houdt zich vooral bezig met data vraagstukken. Denk hierbij aan data mining, machine learning en process intelligence. ‘Hermes | Partners is een organisatie waar op basis van vertrouwen gewerkt wordt, die vrijheid helpt mij om te excelleren’. Lees meer over de ervaringen van Laurens.


Jelle-Hockx-Consultant-Business-IT-Hermes-PartnersJelle Hockx is IT-Consultant bij Hermes | Partners. Hij houdt zich bezig met verschillende projecten binnen data en development. Zo heeft hij tijdens zijn eerste project voor a.s.r. verzekeringsmaatschappij gewerkt als Software Engineer. Momenteel is hij bij Sparkling Society bezig als Data Scientist. Waar Jelle nou écht blij van wordt? ‘Als ik klanten enthousiast kan maken met inzichten in hun data’. Lees meer over de ervaringen van Jelle.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden als IT-Consultant?

 Bekijk hier de vacatures van IT-Consultant