IT-Consultant

Wil jij naast je baan als IT-consultant binnen Business & IT gezellige borrels bijwonen, de nieuwste gadgets hebben en vooral plezier maken?

Kom werken als IT-consultant

“Vanaf het eerste moment dat ik in gesprek was met Hermes | Partners, heb ik het gevoel dat er echt naar mij gekeken wordt. Dat ik zelf richting kan geven aan de manier waarop ik mij wil ontwikkelen!”  – Jelle Hockx, IT-consultant Hermes | Partners

Herken jij jezelf in onderstaande punten?

  • Is Data of Development jouw vakgebied? En als we dan zeggen jouw vakgebied, bedoelen we ook écht jouw vakgebied.
  • Wil je jouw Business & IT kennis inzetten bij de grootste financiële instellingen in Nederland?
  • Is verder ontwikkelen en groeien voor jouw carrière van groot belang?

Dan ben jij wellicht de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn!

Naast een uitdagende baan en een heel goede aanvulling op je cv geniet je natuurlijk van allerlei extra’s: gezellige vrijmibo’s en etentjes met ambitieuze collega’s, een jaarlijks weekendje weg, een inspirerende werkomgeving in de mooiste straat van Utrecht én een heel ruim gadget-budget.

Word IT-consultant bij Hermes | Partners!

Is IT-detachering wat je zoekt?

Ben jij op zoek naar een consultant vacature binnen de wereld van IT of ICT? En wil je weten of er mogelijkheden zijn om aan de slag te gaan via IT-detachering? Bij Hermes | Partners in Utrecht kunnen we jou aan een baan helpen die perfect bij jou past!

Je krijgt een adviserende rol in jouw eigen vakgebied en je wordt gedetacheerd bij een van onze opdrachtgevers voor de duur van enkele weken of maanden. Vervolgens kun je jouw opgedane expertise en kennis weer inzetten bij een andere organisatie.

 Bekijk de vacature van Senior IT Consultant

Ben je meer een Junior IT-Consultant? Bekijk dan de vacature voor junior IT-consultant of solliciteer voor het traineeship Business & IT!


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden als IT-ConStijn Maier Recruitment Consultant Hermes Partnerssultant?

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bel of mail me dan eens om een keer een kop koffie te drinken in onze eigen koffiebar om elkaar beter te leren kennen!

En wie weet verschijnt jouw foto binnenkort dan wel op onze teampagina!

Groetjes Stijn (030-7115778 | stijn@hermespartners.nl) – Recruitment Consultant