Inhouse event 27 februari 2020

Op donderdag 27 februari organiseert Hermes | Partners een inhouse event! Een kennismaking met ons kantoor en onze collega’s. We willen jou graag in één middag laten zien hoe het is om te werken bij Hermes | Partners. We vertellen je alles over het traineeship, de begeleiding van je talentmanager en wat we doen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Om jou een nog beter beeld te geven, nemen een paar van onze young professionals je mee in hun ervaringen. Ze vertellen je over het project dat ze doen en wat hun werkzaamheden daar zijn. Na afloop is er de mogelijkheid om al je vragen te stellen tijdens de speeddates! In korte rondes spreek je meerdere collega’s die jij het hemd van het lijf mag vragen. Een uitgelezen kans als je bijna bent afgestudeerd, op zoek bent naar een baan maar óók nog even wil doorleren! Ben je nog druk bezig met je studie, maar lijkt het je wel leuk om kennis met ons te maken? Ook dan vinden we het super leuk als je naar ons inhouse event komt.

Waar? Maliebaan 75, Utrecht

Wanneer? 27 februari

Hoe laat? Vanaf 16.30 ben je welkom, om 17.00 start het programma en we sluiten af met pizza, een borrel en een potje pool!

Je kunt je aanmelden door jouw gegevens via onderstaand formulier door te geven. Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail dan naar esther@hermespartners.nl. Tot dan!

Aanmelden inhouse event donderdag 27 februari

Deelnemers over het vorige inhouse event

“Gezellig, goed gestructureerd en alles voelt als een toegevoegde waarde voor een dag als deze!”

 “Ik heb een goede indruk gekregen van Hermes Partners, positief verrast! Organisatie was erg goed, veel verschillende leerzame en informatieve activiteiten op een informele manier!”