Hermes | Partners in Florijnz Data Science Top 50

Hermes | Partners staat in de top 50 snelst groeiende MKB Data Science bedrijven in Nederland! Florijnz Corporate Finance heeft een marktanalyse gemaakt vanuit de snelst groeiende MKB Data Science bedrijven in Nederland en heeft de uitkomsten daarvan gepubliceerd in het rapport “Florijnz Data Science Top 50”. Op basis van deze analyse is er een Top 50 ranking opgesteld. Hermes | Partners heeft een plekje weten te veroveren in deze lijst en daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op.

Interview met Hans van Doesburg

Florijnz heeft het management van 11 bedrijven uit de top 50 geïnterviewd. Hans van Doesburg sprak namens Hermes | Partners over de businesscase, het onderscheidend vermogen van Hermes | Partners en de grootste uitdagingen voor de toekomst. De korte samenvatting van dit interview lees je hieronder.

Businesscase

De businesscase bestaat uit drie onderdelen. De eerste is het Young Professional Programma dat afgestudeerde technische studenten in twee jaar traint om aan de slag te kunnen gaan bij grote banken en corporates. Het tweede onderdeel is de consultancy branch die is gespecialiseerd in data oplossingen voor de financiële sector, samen met de zuster maatschappij Solid Professionals. Ten derde lost het specifieke problemen op met de hulp van freelancers.

Onderscheidend vermogen

Waar de meeste bedrijven hun oplossingen uitbuiten als een licentie, heeft Hermes|Partners een puur en breed consultancy model.

Grootste uitdagingen voor de toekomst

De grootste uitdaging wordt het succesvol aantrekken van nieuw talent over een breed spectrum van specialiteiten. Daarbij wil men ook een licentiemodel ontwikkelen, maar het is gebleken dat zich dit lastig laat verkopen aan hun klanten.

Werken bij Hermes | Partners? Bekijk hier de vacatures