Software Development

Software Development is een ongoing proces. De techniek gaat harder dan we kunnen bijhouden en de klanten van onze opdrachtgevers verwachten dat ze deze ontwikkelingen bijhouden. Continue verbetering en continu leren is dus een must in deze omgeving.

Software Development met Hermes | Partners

We hebben kennis van een of meerdere programmeertalen zoals Java, C# en Python. Deze kennis focust zich met name in de BackEnd, waar onze consultants ingezet kunnen worden als Developer, Operations Engineer of Devops Engineer. Natuurlijk kunnen we ook meedenken aan de ‘voorkant’, front- end development, of suggesties doen voor het design zodat er een optimale interactie ontstaat met de eindgebruiker.

Samen bepalen we het gehele proces. Van concept niveau over hoe en wat een nieuwe app bijvoorbeeld zou moeten kunnen, tot aan inrichting aan de achterkant en design aan de voorkant. Dus zowel technisch, als creatief. Ons team is daarnaast goed in staat om projecten te begeleiden op basis van de Scrum-Agile methodiek.

Graag brengen wij uw vraag samen met het talent en de kennis van onze professionals op het gebied van Business & IT.  Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden voor uw organisatie. Nieuwsgierig om de volgende mogelijkheden eens te bekijken?

Onze consultants en young professionals hebben allemaal kennis van Business & IT. Met een focus op Data en Software Development. Ze weten wat ze willen, staan open voor de diverse mogelijkheden die de toekomst hen biedt en willen zich op nieuwe vlakken ontwikkelen. Ook bieden ze (inhoudelijke) begeleiding bij de uitvoering van de (interim) opdrachten.

Meer weten wat wij kunnen betekenen op het gebied van Software Development.

Neem vrijblijvend contact op met:

Reem Armanious 
T: 030 – 711 57 78
M: 06 – 48 68 82 04
E: reem@hermespartners.nl