De winst van een Secure Base organisatie

19-02-19 / Miloe van Beek, The Hup & De School voor Transitie

Vertrouwen, verbinden, groeien

de-winst-van-een-secure-base-organisatieEen bedrijfscultuur gebaseerd op vertrouwen, waarin iedereen zich thuis voelt én wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen om zo gezamenlijk uitzonderlijke prestaties te realiseren. Daar draait het om in een secure base organisatie. The Hup (waar Hermes | Partners onderdeel van uitmaakt) is samen met De School voor Transitie sinds 2014 bezig om zo’n organisatie te worden. Dit boek is een verslag van onze reis, het geeft een inkijk in de mooie en moeilijke momenten, de inzichten en de winst van ontdekken wie je bent. Want wie zijn volle potentieel mag inzetten, maakt groei en ontwikkeling van zichzelf, zijn collega’s en de organisatie mogelijk.

Een inspirerend, uitnodigend en uitdagend boek voor elke organisatie die serieus werk wil maken van vertrouwen als basis voor groei.

Wil je ‘De winst van een Secure Base organisatie’ ook lezen?

Is je interesse gewekt en wil je het boek graag lezen? Het boek is te bestellen bol.com, managementboek.nl en youbedo.com. Is het je om het even, bestel dan via de laatste, dan gaat een deel van wat je betaalt naar een goed doel naar keuze! We horen achteraf natuurlijk heel graag wat je er van vond.

Wat mensen werkelijk motiveert is de mogelijkheid zichzelf te kunnen verwezenlijken en hun potentieel te kunnen benutten – George Kohlrieser

Deel:

Terug naar blogs