Data

Big data.
Kleine woordjes die veel zeggen of juist niet?

In een wereld die constant onderhevig is aan verandering en waar het steeds belangrijker wordt in te spelen op wensen en behoeftes van onze klanten, speelt data een steeds grotere rol.
Iedereen heeft het over Big Data, maar veel bedrijven weten niet waar te beginnen en wat ze er precies mee kunnen. Er is namelijk zoveel. Daarnaast is veel data ruw en niet altijd even makkelijk op elkaar aan te sluiten.

Daar kunnen wij u helpen!

We kunnen historische data verzamelen, prepareren en ombouwen naar één taal, maar ook data analyseren en modellen bouwen om de toekomst te voorspellen.

Wat Hermes | Partners kan bieden binnen Business & IT?

Graag brengen wij uw vraag samen met het talent en de kennis van onze professionals op het gebied van Business & IT.  We bekijken samen de verschillende mogelijkheden die wij uw organisatie kunnen bieden. We komen graag eens praten om onze mogelijkheden te bespreken:

Onze consultants en young professionals hebben allemaal kennis van Business & IT met een focus op Data & Development. Ze weten wat ze willen, staan open voor de diverse mogelijkheden die de toekomst hen biedt en willen zich op nieuwe vlakken ontwikkelen.

Ze bieden (inhoudelijke) begeleiding bij de uitvoering van de (interim) opdrachten. Daarnaast zijn ze betrokken bij de ontwikkeling van de trainingen voor onze IT-trainees in het Traineeship Business & IT binnen ons Young Professionals Programma.

Je vind in alles wat wij doen onze kernwaarden terug: transparantie, betrokkenheid, daadkracht & vertrouwen. Meer weten over ons?

Meer weten wat wij kunnen betekenen op het gebied van Data?

Neem vrijblijvend contact op met:
Reem-Armanious-Accountmanager-Hermes-PartnersReem Armanious 
T: 030 – 711 57 78
M: 06 – 48 68 82 04
E: reem@hermespartners.nl