Ervaringen Phuc Hartman-Bui

“Hermes | Partners is niet alleen een bedrijf met mogelijkheden voor young professionals, ze hebben ook voldoende opties voor mensen op medior niveau! Dit heb ik persoonlijk mogen en kunnen ervaren!” 

Phuc Hartman-Bui (34) werkt via Hermes | Partners bij ING als business consultant op de afdeling CoE Reconciliations. Hier is ze verantwoordelijk voor PnL reconciliaties. Phuc is getrouwd en heeft dochtertje van 13 maanden en is momenteel woonachtig in Amersfoort.

“Het recruitment proces bij Hermes | Partners is heel erg persoonlijk en er wordt echt naar je geluisterd. Op basis van je wensen en ervaring worden er een aantal voorstellen gedaan die matchen met je profiel. Voorafgaand aan het sollicitatiegesprek word je uitgebreid gecoacht en worden extra tips en aandachtspunten meegegeven. Wat ik ook als zeer prettig heb ervaren is dat er tijdens het sollicitatiegesprek ook iemand van Hermes | Partners meeging die je na het gesprek ook feedback gaf.

De begeleiding van de Talentmanager

Phuc geeft aan dat ze de begeleiding van de talentmanager als zeer positief ervaart, aangezien er korte communicatielijnen zijn en de begeleiding persoonlijk is en op maat. “Het is een jong, enthousiast en betrokken bedrijf dat oog heeft voor persoonlijke ontwikkeling van de werknemer. Een bedrijf dat graag mee wil denken, wil investeren in je toekomst en je ook echt persoonlijk uitdaagt om deze doelen te kunnen realiseren.”